Jobbtitel:

IT-konsult


Land:

Sverige


Län:

Stockholms län


Kommun:

Stockholm


Företag:

Westro AB


Anställningsomfattning:

Heltid


Anställningsform:

Visstidsanställning


Erfarenhet:

Erfaren


Alternativ kontakt:

Ingress
IT-konsultbranschen växer och efterfrågan på specialiserade konsulter blir allt större. Vi söker därför dig som är specialiserad inom ett eller flera IT-områden och vill utvecklas i karriären.

Som IT-konsult hos oss arbetar du med uppdrag på konsultbasis, i regel ute hos kund. Vårt mål är att matcha dina kompetenser mot rätt kund och rätt uppdrag. Hos oss är karriärvägarna många och dina kunskaper står i fokus. Vårt mål är att ge dig en yrkesmässig utveckling och balans i arbetslivet.

Dina arbetsuppgifter
Våra kunder och uppdragsgivare är ständigt på jakt efter nya IT-konsulter från olika branscher med olika bakgrunder. Som konsult fyller du alltid ett viktigt behov och dina expertområden är prioriterade. Oavsett om du är intresserad av längre eller kortare uppdrag vill vi komma i kontakt med dig – gärna redan idag!

Din profil
Vare sig du arbetar med utveckling, projektledning, programmering, infrastruktur eller helpdesk (för att nämna några) är du en fena på det du gör. Du har hög kännedom inom ditt område och är både trygg och självgående i din roll. Du drivs av att arbeta i en föränderlig värld där utveckling och utmaning dagligen står på agendan.

Vi ser gärna att du som söker alltid strävar efter att leverera och möta, om inte överträffa, våra kunders förväntningar. Möjligheterna och kompetensutvecklingen är oändlig. Du bestämmer över din utveckling – och vi hjälper dig nå dit.

Förutom dina expertområden tror vi att du är flexibel, lösningsorienterad, nyfiken och målinriktad. Du besitter egenskaper som social, ansvarstagande och du har lätt för att samarbeta med olika yrkesgrupper på olika nivåer.

Anställningsform
Ett konsultuppdrag innebär att du initialt anställs hos Westro. Som konsult hos oss är du en värdefull medspelare med potential som vi tillsammans hjälps åt att utveckla på din nya arbetsplats. Vi utgår alltid från dig som individ och just därför ser vi att du jobbar med oss, inte för oss.

Din ansökan
Låter upplägget intressant? Du ansöker genom att fylla i formuläret i annonsen och bifoga ditt CV. Om du har några frågor eller funderingar kring anställning eller rekryteringsprocess är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult.

Kandidaturval och intervjuer sker löpande vilket betyder att uppdrag kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Tveka därför inte på att skicka in din ansökan idag. Lycka till och välkommen med din ansökan!

Om Westro
Westro är en tjänsteleverantör som arbetar med kvalitativ och kundorienterad kompetensförsörjning. Vi hyr ut och rekryterar kompetens och kvalificerad personal inom IT och tjänstemannasektorn. En stor del av vår arbetsprocess tillägnas att lyssna in önskemål och behov hos såväl kund som konsult för att på så vis bidra med framgångsrika matchningar.

Hos oss på Westro är du inte en arbetspjäs, du är en värdefull medspelare med potential som vi värnar om. Vi erbjuder därför goda arbetsförhållanden där du som konsult alltid har möjlighet att påverka din framtida karriär. Vår ambition är precis likt din egen att du ska trivas, må bra och få möjlighet till personlig och yrkesmässig utveckling. Alltid.

Vill du veta mer? Besök vår hemsida: https://www.westro.se/