Jobbtitel:

IT-konsult


Land:

Sverige


Län:

Stockholms län


Kommun:

Stockholm


Företag:

Westro AB


Anställningsomfattning:

Heltid


Anställningsform:

Visstidsanställning


Erfarenhet:

Erfaren


Kontakt:

Emma Lundberg


Alternativ kontakt:

Anton Hellström

Ingress
Vill du göra märkbar nytta och skapa värdefulla lösningar? Behovet av kravanalytiker ökar och vi söker dig som vill vara med och säkerställa att verksamheters system levererar affärsnytta.

Dina arbetsuppgifter
Som kravanalytiker är du van vid att arbeta och kommunicera tvärfunktionellt med människor. Du kartlägger, leder och styr kravarbetet med syfte att förstå och dokumentera hur verksamheten ska utveckla och använda olika affärssystem. Du arbetar mot att skapa nöjda användare, förväntad kvalitet och ökad affärsnytta.

Din profil
Som kravanalytiker är det viktigt att du är socialt kompetent, besitter en hög initiativförmåga och tycker om att planera och driva projekt framåt. Du har en känsla för struktur, analys och prioritering – och du trivs i rollen mellan verksamhet och IT.

Vidare är du van vid att arbeta utifrån såväl agila arbetsmetoder, hybridlösningar som de mer traditionella tillvägagångssätten. Att analysera informationsflöden, dokumentation och användarundersökningar är en del av dina tidigare erfarenheter.

Vi välkomnar alla ansökningar men ser det som extra meriterande om du har en bakgrund från någon av följande branscher:

– Bank och finans
– Detaljhandel
– Telekom
– Myndighet

Anställningsform
Den här tjänsten är ett konsultuppdrag som innebär att du initialt anställs hos Westro. Som konsult hos oss är du en värdefull medspelare med potential som vi tillsammans hjälps åt att utveckla på din nya arbetsplats. Vi utgår alltid från dig som individ och just därför ser vi att du jobbar med oss, inte för oss.

Din ansökan
Låter uppdraget intressant? Du söker tjänsten genom att ansöka via formuläret i annonsen. Om du har några frågor eller funderingar kring anställning eller rekryteringsprocess är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult.

Kandidaturval och intervjuer sker löpande vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Tveka därför inte på att skicka in din ansökan redan idag – vi är nyfikna på att komma i kontakt med dig.

Lycka till och välkommen med din ansökan!

Om företaget
Information om företag ges vid intervjutillfälle.

Om Westro
Westro är en tjänsteleverantör som arbetar med kvalitativ och kundorienterad kompetensförsörjning. Vi hyr ut och rekryterar kompetens och kvalificerad personal inom IT, vård och tjänstemannasektorn. En stor del av vår arbetsprocess tillägnas att lyssna in önskemål och behov hos såväl kund som konsult för att på så vis bidra med framgångsrika matchningar.

Hos oss på Westro är du inte en arbetspjäs, du är en värdefull medspelare med potential som vi värnar om. Vi erbjuder därför goda arbetsförhållanden där du som konsult alltid har möjlighet att påverka din framtida karriär. Vår ambition är precis likt din egen att du ska trivas, må bra och få möjlighet till personlig och yrkesmässig utveckling. Alltid.

Vill du veta mer? Besök vår hemsida: https://www.westro.se/