Skräddarsydda konsultlösningar enligt era önskemål

Kompetensmatchning

Westro vill vara det självklara valet när ni inte bara söker konsulter med rätt kompetens – utan även det där lilla extra.

Vi ger er konsulter att trivas med. För oss innebär det att en stor del av bemanningsprocessen tillägnas att lyssna in era specifika behov och önskemål för att sedan kunna matcha rätt konsult till rätt position.

Kandidater sitter på rad i väntan på intervjuer

Bemanning

Att ha en personalstyrka i balans motsvarande det aktuella behovet kan vara lättare sagt än gjort. En flexibel lösning till detta dilemma kan vara att ta hjälp av tillfällig bemanning, kortvarig såväl som långvarig. Genom att hyra in konsulter med vår hjälp ser vi till att ni får tillgång till rätt kompetens vid rätt tillfälle.

Rekrytering

Har ni ökat behov av arbetskraft, kanske håller ni på att expandera eller behöver tillgång till spetskompetenser? Oavsett anledning finns vi här till ert förfogande. Vi förstår vikten av att lyssna in våra kunder såväl som konsulter för en lyckad rekrytering. Ibland kanske ni inte ens vet vad ni söker efter, då hjälper vi er att lista ut det också.

Man i glasögon som ler

Kvalitetsgaranti

Er trygghet är viktig för oss, därför har vi upprättat en nöjdhetsgaranti. Även om vi är specialister på det vi gör är vi också ödmjuka för att ta ansvar om komplikationer skulle uppstå. Vi erbjuder er alltid möjligheten att byta ut konsulten om ni inte är 100% nöjda, helt kostnadsfritt.

Våra områden

Kundtjänstmedarbetare med headset svarar på frågor från kunder

Kundtjänst

Att kunna erbjuda hjälp och support i olika sammanhang är idag viktigt. I kundtjänsten har man en exceptionell möjlighet att vända en trevande situation till en positiv upplevelse.

Läs mer

svart kvinna med lockigt hår som jobbar på datorn och lyssnar på något

Cloud

Molntjänster är ett givet verktyg för ökat samarbete och effektivare kontroll. Är ditt företag redan där eller är ni redo att ta steget nu?

Läs mer

Kollegor utför administrativt arbete i kontorsmiljö

Administration

En hängiven administratör på en arbetsplats underlättar mer än vad man tror. Någon som är lyhörd, snabb och stundvis kanske faktiskt är den som håller ihop hela pusslet.

Läs mer

Kille med headset sitter vid sin dator och ger support via telefon

Support

En kvalitativ IT-support klarar av att möta höga krav på SLA med daglig leverans. Behöver ni hjälp att etablera en lyckad IT-support eller utveckla en redan befintlig?

Läs mer

En kvinna och man arbetar tillsammans som kollegor inom HR

HR

Att jobba med personalfrågor gör en stor skillnad för ett företag samtidigt som det erbjuder varierande arbetsuppgifter med fokus på gruppens kollektiva välmående.

Läs mer

Man och kvinna står vid whiteboard och arbetar med infrastruktur

Infrastruktur

Idag sker en stor del av allt vi gör på nätet. Drift, nät och support utsätts dagligen för höga påfrestningar och behöver kontinuerligt underhåll.

Läs mer

tjej med dator som tittar bakåt med en kaffe i handen

Försäljning

Med kompetenta säljare ombord på ett företag kan ni både spara pengar och öka tillväxten. Säljorganisationen kallas av den anledningen ofta för ”hjärtat i bolaget”. 

Läs mer

Kontakta oss